Langtidsbraiseret svinebryst i sød og krydret sojasovs, bok choy og sojaæg serveret med jasminris.
Spicy Sichuan nudler i ristet sesamsovs med hakket svinekød, bok choy, syltet sennepskål og jordnødder.
Kimchi stegte ris med oksekød og spejlæg, topped med jordnødder, forårsløg og koriander.
Dybstegte kyllingebowl med Sichuan mayo, teriyaki og agurkesalat serveret med jasminris.
Stegte nudler med østers sovs, mør kylling, forårsløg, bok choy og bønnespirer.
Kinesisk stegte ris med røræg, hvid peber og lidt grønt.
Nudler serveret i cremede sesamsovs med forårsløg, sesamfrø, bok choy og en aromatisk chiliolie.
Stegte ris med shiitakesvampe, koriander, forårsløg og stegt tofu.
Japansk dybstegt kylling med Sichuan mayo og citron.
Traditionelt koreansk fermenteret kål, syrligt og let stærk.
Sprøde og spicy spareribs skåret i små stykker.
Let syltet agurkesalat med hvidløg og sesamolie.
Revel's chili olie
Varme ris.
Chili mayo med Sichuan peber.